mateco Romania, un partener de incredere

mateco Romania, un partener de incredere

mateco Romania, partenerul de incredere pentru o experienta completa in inchirierea de utilaje

 

 

mateco Romania este liderul incontestabil al pietei de inchirieri de utilaje pentru acces si lucru la inaltime. Face parte din grupul mateco, o companie internationala cu peste 50 de ani de experienta si cu o retea extinsa in 15 tari din Europa si America Latina. Grupul mateco ofera solutii complete de inchiriere, avand o flota moderna de peste 40.000 de unitati disponibile in peste 160 de locatii din lume.

 

Anthony PILLE, CEO mateco Romania

mateco Romania a evoluat in timp de la o companie specializata in inchirierea de utilaje si platforme pentru lucru la inaltime catre un profil generalist si o abordare de tip One Stop Shop, dezvoltandu-si expertiza in furnizarea de solutii complete pentru orice solicitare legata de inchirierea de echipamente si utilaje pentru constructii si industrie. Oferim cele mai eficiente solutii din piata, indiferent de complexitatea proiectelor.

 

Prin ce ne diferentiem?

mateco Romania nu este doar un furnizor de utilaje si echipamente pentru constructii, ci un partener de incredere care le ofera clientilor sai o experienta completa si personalizata, construita pe intelegerea profunda a nevoilor lor si pe angajamentul pentru excelenta in fiecare detaliu.

 

Punem siguranta clientului pe primul loc. Verificarile tehnice pe care le realizam inainte de livrarea utilajelor urmeaza o procedura stricta, care ne permite sa ne asiguram ca toate defectele tehnice sunt remediate inainte ca echipamentul sa ajunga in santierul clientului, astfel incat acesta sa poata lucra in siguranta si cu productivitate maxima.

Oferim solutii si servicii menite sa reduca presiunea asociata gestionarii proiectelor. Suntem prima companie de profil din Romania care a implementat complet conceptul de One Stop Shop.

Echipa noastra dedicata intelege ca fiecare proiect vine cu provocari specifice si se angajeaza sa ofere suportul necesar pentru a facilita procesul si a asigura succesul final.

Managerii de cont cauta sa inteleaga cat mai bine specificul si calendarul proiectelor desfasurate, astfel incat sa puna la dispozitia clientilor, in cel mai scurt timp, toate echipamentele si utilajele de care acestia au nevoie.

Aceasta include nu doar furnizarea de utilaje si echipamente de inalta calitate, ci si consultanta specializata, planificare eficienta si gestionarea logistica a fiecarui detaliu.

Prin intermediul aplicatiei MySmartRent, clientii pot verifica intreaga noastra gama de echipamente, pot solicita oferte de pret pentru toata gama de utilaje si pot vedea transparent tot istoricul colaborarii cu mateco.

Misiunea noastra este sa cream un mediu in care clientii sa se poata concentra pe aspectele strategice ale proiectelor lor, fara a se ingrijora de aspectele operationale si logistice.

 

Ne respectam angajamentele asumate fata de clienti pentru a le asigura intotdeauna eficienta maxima. Livram in termenele agreate, in limitele bugetului stabilit, asiguram timpii de functionare contractati si le oferim cele mai intuitive solutii pentru a avea acces in timp real la toate informatiile privind inchirierile (comenzi, contract, grad de utilizare, consum de combustibil, status si timpi de interventie, raportari personalizate – totul disponibil pe telefon).

Suntem alaturi de clientii nostri, oferindu-le sprijin oricand au nevoie. Oferim suport tehnic 24/7 prin call center, prin intermediul aplicatiei MySmartRent si cu o echipa proprie de tehnicieni, suntem pregatiti sa intervenim on-site in cel mai scurt timp pentru a solutiona orice defectiune. Pentru a elimina orice intreruperi neplanificate ale fluxului de lucru al clientilor, realizam revizii regulate – anuntate din timp prin intermediul aplicatiei – pentru a le ajuta echipa sa lucreze eficient si fara blocaje.

 

Pentru a satisface cu succes orice cerinta, dispunem de cea mai vasta si performanta flota de masini si echipamente. Cu peste 5.000 de utilaje de ultima generatie, de la producatori de top, 900 dintre acestea fiind utilaje actionate electric, mateco Romania este pregatita pentru a raspunde cerintelor clientilor sai. Si pentru ca suntem preocupati de impactul asupra mediului inconjurator, continuam sa investim in masini complet electrice. In curand, vom adauga noi utilaje, de ultima generatie, actionate electric, echipate cu acumulatori Li-Ion.

 

Comunicam transparent si le oferim clientilor toate informatiile relevante la un click distanta, din respect pentru timpul lor. Prin intermediul suitei noastre de aplicatii, fiecare departament din cadrul organizatiei clientului are acces la informatiile si rapoartele relevante privind colaborarea cu noi – comenzi, contracte, facturi, procese verbale, fise de pontaj, consum de combustibil, timpi de lucru si multe altele. Clientii pot urmari in timp real activitatea utilajelor inchiriate, pot vedea documentele care au stat la baza livrarii si/sau returnarii utilajelor, inclusiv persoana care a realizat comanda.

 

Indiferent de complexitatea proiectului, raspundem nevoilor clientilor prin solutii personalizate. Avand experienta in derularea de proiecte speciale – de la domeniul ingineriei civile la media si evenimente, oferim servicii de management al flotei, inchiriere cu operatori si instrumente de mentinere a evidentei lucrului, monitorizare a consumului de combustibil si a tuturor utilajelor inchiriate (indiferent de furnizor). Oricare ar fi cerintele, depunem toate eforturile pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri.

 

In acest an, pentru unul dintre proiectele noastre de anvergura, am adus, pentru prima data in Romania, nacele electrice 4×4 tip foarfeca, cu inaltimea de lucru de 33 m, HOLLAND LIFT 330E14 SE.

> Sunt masini extrem de versatile, care combina o latime redusa (de doar 1.40 m) cu o inaltime mare de lucru (33 m).

> Sunt ideale pentru utilizare atat in interior, cat si in exterior, in spatii si culoare inguste, atunci cand sunt necesare, in principal, miscari verticale.

> Sunt echipate cu tractiune integrala si directie pe patru roti, cu pneuri pentru teren accidentat, care nu lasa urme, permitand, astfel, ca masina sa ajunga fara probleme in pozitia sa de lucru si sa devina o alegere excelenta pentru lucrarile in aer liber la constructii de mari dimensiuni.

> Echipate cu sistem de calare pentru stabilitate suplimentara, aceste platforme electrice cu brat telescopic de 33 de metri pot fi conduse la inaltime maxima, suportand incarcatura de lucru sigura de 600 kg, ceea ce duce la economii semnificative de timp si costuri.

> HL330 E14 dispune de un motor electric cu emisii reduse, care o face ideala si pentru lucrul in interior, in zone in care sunt depozitate alimente.

HOLLAND LIFT 330E14 SE

Si in acest an, am fost partener la cele mai mari festivaluri de muzica din Europa: Untold, Neversea, Electric Castle.

 

Echipamentele si serviciile de inalta calitate furnizate de mateco Romania contribuie la crearea unui mediu sigur si functional pentru artisti si public, pentru asigurarea desfasurarii festivalurilor in conditii optime. Ne dedicam acestor proiecte, stiind ca rezultatul va aduce uimire si fericire miilor de participanti la festival.

 

Aceste proiecte ne ofera in fiecare an oportunitatea de a demonstra flexibilitatea si experienta noastra in furnizarea de solutii personalizate pentru diverse cerinte de constructie, contribuind la valoarea si succesul acestor evenimente speciale.

Abordam cu succes provocarile venite din partea clientilor nostri, indiferent de complexitatea proiectelor. Echipa mateco este pregatita sa ofere cele mai bune solutii din piata.

 

Toate aceste reusite se datoreaza unei echipe exceptionale, care reprezinta elementul-cheie si motorul nostru principal. Fara dedicarea si motivatia oamenilor nostri, nu am fi atins nivelul actual. In semn de apreciere pentru echipa noastra, oferim conditii de munca sigure si initiem proiecte pentru a imbunatati constant mediul de lucru. In 2022, am finalizat construirea noului sediu al mateco Romania, o cladire ce integreaza solutii inteligente si tehnologie sustenabila. In prezent, am demarat investitii pentru dezvoltarea sediilor locale, prioritatea noastra fiind imbunatatirea conditiilor pentru intreaga echipa in urmatorii ani. Investim in mod constant in oameni si promovam dezvoltarea continua a abilitatilor prin programe regulate de training si formare.

 

Si pentru ca se apropie finalul de an, dorim sa le transmitem tuturor clientilor, angajatilor si colaboratorilor nostri cele mai sincere urari de bucurie si prosperitate. Fie ca noul an sa va aduca succes, realizari marete si momente pline de implinire! Multumim pentru colaborare si dedicare si va uram un 2024 plin de reusite personale si profesionale!


La multi ani!

 

Citeste mai multe in articolul de pe www.revistaconstructiilor.eu


mateco ROMANIA
Sos. Giurgiului nr. 48E, DN5, Jilava, Ilfov, 077120, Romania
Tel.: +40 21 313 02 00
Fax: +40 21 313 02 22
Call center: +40 788 NACELA
(+40 788 622 352)
office@mateco.ro
www.mateco.ro