MATECO ROMÂNIA: ZONA NOASTRĂ DE EXPERTIZĂ

MATECO ROMÂNIA: ZONA NOASTRĂ DE EXPERTIZĂ

MATECO ROMÂNIA: CERINŢELE SPECIALE ALE CLIENŢILOR NOȘTRI REPREZINTĂ ZONA NOASTRĂ DE EXPERTIZĂ

mateco România este liderul incontestabil al pieței de închirieri de utilaje pentru acces și lucru la înălțime din România și parte din grupul mateco, o companie internațională cu peste 50 de ani de experiență și cu o rețea extinsă în 15 țări din Europa și America Latină. Grupul mateco oferă soluții complete de închiriere, având o flotă modernă de peste 40.000 de unități disponibile în peste 160 de locații din lume.

Mai mult decât atât, mateco România s-a transformat în timp într-un “One Stop Shop”, dezvoltându-și expertiza în furnizarea de soluții complete pentru orice solicitare din partea clienților, legate de închirierea de echipamente și utilaje pentru construcții și industrie. Oferim cele mai eficiente soluții din piață, indiferent de complexitatea proiectelor. mateco are abilitatea de a se adapta și a răspunde în mod flexibil la nevoile unice ale fiecărui client, ceea ce contribuie la consolidarea parteneriatelor cu clienții noștri.

mateco lucrează îndeaproape cu clienții săi pentru a înțelege cu precizie cerințele și obiectivele lor specifice. În acest fel, le putem oferi sfaturi și soluții personalizate pentru a maximiza eficiența și siguranța operațiunilor lor și pentru a furniza echipamente adaptate la nevoile lor sau a dezvolta planuri personalizate pentru proiectele lor.

NACELE ELECTRICE 4X4 TIP FOARFECĂ, CU ÎNĂLȚIMEA DE LUCRU DE 33 M, HOLLAND LIFT 330E14 SE “THE SKY IS THE LIMIT.”

Așadar, când vine vorba de provocările din partea clienților nostri, nimic nu este imposibil pentru echipa mateco. Le abordăm cu succes și suntem alături de clienții noștri, pregătiți să le oferim cele mai bune soluții din piață. Recent, pentru unul dintre proiectele noastre de anvergură, am adus, pentru prima dată în România, nacele electrice 4x4 tip foarfecă, cu înălțimea de lucru de 33 m, HOLLAND LIFT 330E14 SE.

> Sunt mașini extrem de versatile, care combină o lățime redusă (are doar 1.40 m lățime) cu o înălțime mare de lucru (33 m).
> Sunt ideale pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, în spații și culoare înguste, atunci când sunt necesare, în principal, mișcări verticale.
> Sunt echipate cu tracțiune integrală și direcție pe patru roți, cu pneuri pentru teren accidentat, care nu lasă urme, permițând, astfel, ca mașina să ajungă fără probleme în poziția sa de lucru și să devină o alegere excelentă pentru lucrările în aer liber la construcții de mari dimensiuni.
> Echipate cu sistem de calare pentru stabilitate suplimentară, aceste platforme electrice cu braț telescopic de 33 de metri pot fi conduse la înălțime maximă, suportând încărcătura de lucru sigură de 600 kg, ceea ce duce la economii semnificative de timp și costuri.
> HL330 E14 dispune de un motor electric cu emisii reduse, ceea ce înseamnă că această mașină este ideală și pentru lucrul în interior, în zone sensibile la alimente și în medii cu emisii reduse.


“Suntem mândri că îi facem pe clienții noștri fericiți!”

mateco ÎN PLINĂ ACȚIUNE LA CELE MAI MARI FESTIVALURI ALE ANULUI

mateco este partenerul de încredere la cele mai mari festivaluri ale anului - UNTOLD & NEVERSEA & ELECTRIC CASTLE. În fiecare an, se pregătesc scenele pentru cele mai mari festivaluri muzicale din Europa, iar noi, mateco, susținem realizarea lor.

Am dezvoltat parteneriate solide și semnificative cu unele dintre cele mai prestigioase festivaluri de muzică din întreaga Europă – Untold, Neversea, Electric Castle. mateco furnizează soluții și servicii specializate în vederea realizarii structurilor de construcție pentru asigurarea desfășurării festivalurilor în condiții optime. Echipamentele și serviciile de înaltă calitate furnizate de mateco contribuie la crearea unui mediu sigur și funcțional pentru artiști și public. Magia fiecărui festival începe cu devotamentul și munca asiduă a echipei noastre incredibile. Suntem mândri să facem parte din acest
efort masiv, transformând visele în realitate cu fiecare element pe care îl ridicăm și fiecare structură pe care o construim.

În culisele fiecărui festival, se depune un effort considerabil pentru a crea scenele perfecte care dau tonul pentru interpretări de neuitat și experiențe uimitoare. Ne dedicăm acestor proiecte, știind că rezultatul va aduce bucurie și fericire miilor de participanți la festival. Tuturor membrilor devotați ai echipei noastre: FELICITĂRI și un mare MULȚUMESC pentru devotamentul și pasiunea lor! Angajamentul lor pentru excelență este ceea ce face ca aceste colaborări să fie de succes an de an. Suntem mândri să facem parte din astfel de proiecte extraordinare!

Pentru a satisface cu succes orice cerință, mateco România dispune de cea mai vastă și performantă flotă de mașini și echipamente. Cu peste 5000 de utilaje de ultimă generație, provenite de la producători de top, 900 dintre acestea fiind utilaje acționate electric, mateco România este pregătită pentru a răspunde cerințelor clienților noștri. Și pentru că suntem preocupați de impactul asupra mediului înconjurător, continuăm să investim în mașini complet electrice și, în curând, vom adăuga noi utilaje, de ultimă generație, acționate electric si echipate cu acumulatori Li-Ion.

Indiferent de complexitatea proiectului, răspundem nevoilor clienților prin soluții personalizate. Fie că este vorba despre platforme de lucru la înălțime, utilaje de mică mecanizare sau utilaje terasiere, generatoare sau orice alt echipament pentru construcții, mateco oferă servicii complete. Și pentru că siguranța clienților nostri este prioritară, toate echipamentele sunt supuse unor verificari tehnice riguroase înainte de a ajunge în șantier, astfel încât clienții să poată lucra în siguranță și cu productivitate maximă. În plus, service-ul pe care îl oferim clienților noștri este excelent și depășește constant așteptările. În cazul oricărei probleme, acționăm prompt și suntem disponibili atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, 24/7.

Tot în beneficiul clienților am lansat aplicațiile MySmartRent, MySmartService și MySmartFleet. Prin intermediul acestora, clienții pot urmări și gestiona toate comenzile de echipamente, livrările și returnările, în timp real, online și gratuit. De asemenea, pot monitoriza programul de lucru și statusul echipamentelor închiriate, pot solicita asistență tehnică și multe altele.

Ne străduim permanent să identificăm soluții pentru toate cerințele speciale ale clienților noștri. Acest angajament, împreună cu gama noastră extinsă de servicii suplimentare, ne-a consolidat poziția puternica pe care o deținem astăzi.

mateco ACADEMY – UN NOU SERVICIU VALOROS ÎN PORTOFOLIUL mateco ROMÂNIA

Formarea adecvată și instruirea permanentă a operatorilor sunt esențiale pentru a preveni accidentele și a garanta siguranța angajatilor atunci când utilizează echipamentele de lucru la înălțime. De aceea, am lansat mateco academy, un centru care oferă soluții de training pentru operatorii platformelor și utilajelor de lucru la înălțime.

Astăzi, mateco România este operatorul singurului centru autorizat IPAF în România și oferă cursuri pentru operatorii de nacele și platforme pentru acces și lucru la înălțime, categoriile 1b, 3a și 3b. Suntem un centru de educație și instruire licențiat IPAF, unde puteți obține certificatul internațional PAL (Powered Access License), valabil timp de 5 ani. Lucrul la înălțime trebuie să fie întotdeauna realizat într-o manieră sigură și planificată. Gama largă de utilaje din portofoliul mateco oferă posibilitatea de a folosi platformele pentru lucru la înălțime într-o multitudine de aplicații, rapid și
sigur.

Cursurile noastre nu demonstrează doar cel mai sigur mod de utilizare a nacelelor, ci și cum să creșteți productivitatea selectând echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație. Instruirea se desfășoară conform standardelor IPAF, atât teoretic, cât și practic. Cursanții sunt instruiți de formatori certificați IPAF și au acces la cele mai moderne resurse de instruire și certificare, inclusiv la echipamentele noastre de ultimă generație. Instruirea adecvată pentru securitatea și protecția muncii reprezintă o cerință legală pentru orice angajator.

Toate aceste realizări nu ar fi posibile fără o echipă fantastică.

Cel mai important activ, fără îndoială, este capitalul uman, oamenii pe care îi avem. Fără oamenii noștri, cu dedicația și motivația lor, nu am fi acolo unde suntem astăzi. În semn de respect față de angajații noștri, asigurăm condiții de muncă în maximă siguranță și inițiem proiecte prin care să îmbunătățim continuu mediul de lucru. În 2022 am finalizat construcția noului sediu mateco România, o clădire care integrează numeroase soluții inteligente și tehnologie bazată pe energie verde. În acest an, am început investițiile pentru dezvoltarea sediilor locale.

Îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru toți angajații reprezintă o prioritate pentru mateco și în anii următori. Investim constant în oameni și susținem dezvoltarea continuă de noi abilități prin programe periodice de training și formare.

Asadar, mateco România nu este doar despre mașini și echipamente, este în primul rând despre oameni.

mateco “your better way up”

Citeste mai multe in articolul de pe www.masinisiutilaje.ro