Reguli pentru lucrul la inatime - TRAINING pentru OPERATOR

Training operator

mateco ofera consiliere profesionala si cele mai sigure echipamente pentru a va ajuta sa lucrati la inaltime.

Lucrul la inaltime trebuie sa fie intotdeauna realizat intr-o mainera sigura si planificata. Gama larga de utilaje oferite de mateco va ofera posibilitatea sa folositi platformele pentru lucru la inaltime intr-o multitudine de aplicatii pentru a fi efectuate rapid si sigur.

Training Operatori

Instruirea adecvata pentru securitatea si protectia muncii reprezinta o cerinta legala pentru orice angajator. mateco ofera o gama larga de cursuri de instruire pentru siguranta, care asigura ca angajatii intrunesc si depasesc cerintele legale. Cursurile noastre nu vor arata doar cel mai sigur mod de utilizare a nacelelor, ci si cum sa cresteti productivitatea selectand echipamentul potrivit pentru fiecare aplicatie.

Cunostinte

La sfarsitul cursului angajatii dvs. vor:

  • Fii constient de importanta securitatii si protectiei muncii
  • Stie sa previna si sa gestioneze un accident
  • Fii constient de importanta echipamentului de protectie
  • Fii constient de necesitatea consultarii manualului de operare
  • Vor fi capabili sa opereze in siguranta, corect si precis o platforma de lucru la inaltime pentru o pozitionare corecta si indeplinirea cu succes a sarcinilor in aplicatii in interiorul cat si in exteriorul cladirilor
Training operator

Cursurile noastre pot fi livrate fie la locatie, fie in centrul nostru de service. Salile noastre sunt echipate cu :

  • Aer conditionat
  • Internet gratuit si acces Wi-Fi
  • Audio/Video de ultima generatie(tv, proiector, sistem audio performant, camera web pentru conferinte) cu acces instant la Skype, messenger, YM

Continutul si stilul fiecarui curs poate fi adaptat pentru nevoile dvs. si pentru proiectele dvs. de utilizare a echipamentelor. pentru mai multe detalii va rugam sa contactati departamentul nostru dedicat pentru training la +40 788 NACELA(+40 788 62 23 52)

Training operator